Zondaglezing voor 5 september 2021

Mijn San Francisco Pen Show Haul!

 1. San Francisco Pen Show Recap (via Pen Addict). Kimberly, die haar eerste officiële showrecap schrijft voor de Pen Addict, heeft een episch bericht over waarom de SF Pen Show de bijnaam “The Fun Pen Show” verdient. Lees deze!

 2. Boekhouding voor de ensso PIUMA Pocket Vulpen in Messing (via Penquisition). Julian recenseert ensso’s nieuwste inzending in de PIUMA vulpenserie, een zakvulpen met een interessant ontwerp dat het grootste deel van de vorm van de grotere PIUMA-pen behoudt.

 3. Reuzenradpers Twilight Garden Inktcollectie (via Macchiato Man). Ferris Wheel Press heeft veel aandacht gekregen voor hun glinsterende en bleker gekleurde schaduwinkten die nog steeds leesbaar blijven. Ik heb deze drie in mijn wachtrij voor beoordeling.

 4. Multi Pen Review: Multi Madness, Part I (via Well-Apointed Desk). Tina heeft een review van drie verschillende multi-pennen, waaronder een Acrobat met een highlighter component!? Ik moet er een in handen krijgen.

 5. Pineider Metropolis (via Dapprman). Au! Pineiders laatste poging tot een “goedkopere” pen schiet misschien wat te kort?

 6. Tactile Turn Nautilus Quick Review (via Writing at Large). Ik blijf de Nautilus in de gaten houden, en ik ben er vrij zeker van dat ik zal instorten, maar ik denk dat ik nog tot 8 september heb om er een te bestellen?

 7. Fragmenten: Newcastle, Onion-skin, Machined Pennen en Pen Meets (via UK Fountain Pens). Anthony heeft veel interessante dingen te doen deze dagen! Ik moet een van die uienvellen te pakken krijgen, hoewel ik bang ben dat ik de ghosting voor het dagelijkse schrijven niet kan negeren.

 8. Scribo Blu Cosmico (via Mountain of Ink). Ik ben dol op Scribo-inkten, waaronder deze zeer donkerblauw-zwart/nachtblauw.

 9. Tales of a Vandal Pen Collector: worstelen met een schrijversdozijn (via Peaceable Writer). Dit bericht vat uitstekend samen waarom ik graag met de hand schrijf en waarom ik van vulpennen houd.

 10. Klassieke pennen LB5 Kouseki met Sailor King Eagle penpunt (via gastronomische pennen). Azizah heeft een recensie van een zeldzame. Serieuze knipoog, inderdaad!

Voor het geval je het gemist hebt….

Deze week op de blog heb ik allereerst mijn reis naar San Francisco samengevat voor de San Francisco Pen Show 2021. Al met al was het een geweldige show en ik kijk ernaar uit om volgend jaar aanwezig te zijn, wanneer hopelijk de internationale verkopers kunnen terugkeren. Ik heb ook deel VI van mijn serie “Mini-collecties” voltooid, waarin ik alle inkten in mijn voorraad heb uitgeveegd en de zwart-, grijs-, bruin- en oranjetinten heb voltooid. Ten slotte kondigde ik de release van de Caran d’Ache 849 Rollerball aan en plaatste zelfs een korte videoclip op mijn Instagram “Reels” – ja, kijk me eens helemaal trendy worden – om het verschil in grootte tussen de Rollerball en de balpen te demonstreren .

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door The Gentleman Stationer (@gentlemanstationer)

Deze week in de Curated Shop

Zoals opgemerkt in de Deals & Drops van deze week, zijn er een heleboel nieuwe aankomsten in de winkel, waaronder de limited edition Platinum Preppy Wa, die wordt geleverd in zes unieke patronen die zijn geïnspireerd op traditionele Japanse ontwerpen. De nieuwe Field Notes “Trailhead” editie is ook gearriveerd, samen met de Caran d’Ache 849 Rollerball, nieuwe Kokuyo hardcover notebooks in de “Trip Book” en “Offset Book” formaten, en een volledige aanvulling op de TWSBI Swipe vulpen.

CdA 849 Rollerball

CdA 849 Rollerball

Veldnotities Trailhead

Veldnotities Trailhead

Preppy Wa

Preppy Wa

Kokuyo

Kokuyo

Overweeg om lid te worden van TGS Patreon voor toegang tot maandelijkse meetups en First Dibs op zacht gebruikt briefpapier, exclusieve producten en meer!

Voor wat extra plezier en om de blog te helpen ondersteunen, overweeg dan om lid te worden van het Patreon-programma. Patreon-supporters krijgen naast andere voordelen speciale prijzen en vroege toegang tot productreleases en samenwerkingen zoals de TGS x Sunderland-pen. U kunt hier meer lezen over TGS Patreon. Dit jaar heb ik maandelijkse online meetups geïntroduceerd, die plaatsvinden op vrijdag of zaterdag en die super gezellig waren. We hebben onze gedachten besproken over het opnieuw opstarten van penshows, recente aankomsten in onze persoonlijke collecties en meer. Ik zal ook doorgaan met periodieke “voorbeeldverkoop” van voorzichtig gebruikte recensie-items en TGS-samenwerkingen, waartoe Patrons als eerste toegang zullen hebben. De huidige verkoop is nu live en bevat de inkten die ik verkoop terwijl ik mijn persoonlijke verzameling uitdun.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jreculibus
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0