Juni Merkambassadeur – Yoobi

Blog van merkambassadeur van juni

De Yoobi-blog is deze maand terug met ons hoogtepunt van juni als merkambassadeur!

Maak kennis met Daniëlle! Danielle is een thuisblijfmoeder van vier met een blog over alles wat met knutselen, recepten en het leven te maken heeft. Ze heeft 37.600 volgers op instagram en gebruikt haar platform om gelach, plezier en haar recente ambachten te delen met haar twee zonen en twee dochters. Blijf scrollen om meer te weten te komen over Danielle en wat haar inspireert!

Wat heeft je ertoe gebracht om je platform te starten?

Thuisblijfmoeder zijn en je soms eenzaam voelen. Proberen een community te vinden met dezelfde interesse is niet altijd lokaal. Ik was opgewonden om contact te maken met andere gelijkgestemde mama’s!

Wie zijn je grootste drijfveren en inspiratiebronnen?

Mijn kinderen moedigen me aan om meer te doen en beter voor hen te doen. Aan het eind van de dag wetende dat we allemaal ons best hebben gedaan, is mijn favoriete manier om het te beëindigen.

Hoe kom je aan content en blogideeën?

Het delen van levenservaringen die mijn familie en ik doen, is een van mijn favoriete inhoud om te maken. Het is rauw, het is echt en het is de eerlijke waarheid. Mijn andere favoriet is het creëren van wat mensen willen zien, direct ter zake. Soms is mijn blog misschien kort en eenvoudig, maar kan het precies zijn waar iemand naar op zoek is zonder te diep te graven.

Wat vind je het leukste aan moeder zijn?

Moeder zijn is de grootste vreugde van het leven. Ik ben niet alleen gezegend om ze individueel te zien uitgroeien tot ongelooflijke mensen, maar ik leer ook dat ik daar een rol in heb gespeeld. En ik deel hun dagelijks leven als hun beste vriend.

Favoriete hobby’s met/zonder je kinderen?

Mijn favoriete hobby’s met mijn kinderen zouden Knutselen met mijn meisjes moeten zijn. Ze houden ervan om te ontdekken door te spelen en laten hun verbeelding meesterwerk creëren. Wat betreft mijn jongens, mijn oudste en ik zijn dol op koken, en mijn andere zoon is mijn filmbinge-partner lol.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jreculibus
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0