The Big Weekend Recap — The Gentleman Stationer

OK, dus wat was het coolste dat ik dit weekend zag?

Naast mijn twee aangepaste pennen van Teri bij Peyton Street Pens, heb ik een paar Ultem Vulpennen van Schon DSGN, een Galen Leather 12-pens hardshell lederen pennenetui van Vanness, een Parker 51 voor een uitzonderlijke prijs van vintage dealer John Strother, een paar flessen Kiwi-inkten, en enkele handgemaakte koptisch gebonden dagboeken van Curnow Bookbinding & Leatherworks, die ik als cadeau mee naar huis nam. Misschien wel het meest interessante, voor mij persoonlijk, was een plannerset die ik door Plotter USA werd aangeboden als onderdeel van een pilotprogramma dat ze uitvoeren om hun plannersysteem te testen voorafgaand aan een Amerikaanse release later dit jaar. Plotter is eigendom van OntwerpPhil, hetzelfde bedrijf dat ons Midori MD en Traveler’s Notebook bracht, en het merk heeft dienovereenkomstig een vergelijkbare esthetiek, maar gebruikt een ringbindsysteem met dezelfde zes-gaats lay-out als Filofax en andere merken (dus uw perforators en andere accessoires zouden moeten werken ). Ik ontving het “smalle” formaat, dat ongeveer dezelfde afmetingen heeft als een Kokuyo Sketch Book – een maat kleiner dan mijn mooie B6 slanke Cafe Note. Ik zal Plotter de komende maanden feedback geven over het systeem en natuurlijk zal ik hier foto’s plaatsen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jreculibus
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0