Post-Pen Show Nieuw binnen! Platina, veldnotities, Caran d’Ache & meer — The Gentleman Stationer

Er wachtte een stapel dozen op mijn terugkeer van de San Francisco Pen Show, inclusief een nieuwe zending Limited Edition Platinum Preppies van Luxury Brands USA (de Platinum Distributor), de gloednieuwe Caran d’Ache 849 Rollerball Pens, een enorme doos met TWSBI Swipes en TWSBI Ink, de Field Notes “Trailhead” Edition, EN twee nieuwe versies van de Kokuyo Sketch hardcover pocket notebooks: het puntraster “Trip Book” en het bovengebonden “Offset Book”. Ik ben eindelijk op de hoogte van het laden van alles in de inventaris en op de site, dus veel plezier met winkelen!

De TGS Curated Shop is een geautoriseerde verkoper van alle merken die we voeren. Door bij ons te winkelen, ondersteunt u originele inhoud, penrecensies, penshow-evenementen, enz. van The Gentleman Stationer. Als je ons nog verder wilt steunen, kijk dan eens op de TGS Patreon-programma, die toegang biedt tot online meetups, exclusieve kortingen en pre-orders, en meer!

  1. Platinum Preppy Wa Limited Edition Vulpen. Platinum heeft onlangs de Preppy Wa uitgebracht, een speciale versie van hun Preppy cartridge-vulpen versierd met zes verschillende traditionele Japanse patronen, allemaal met een unieke symboliek. De Preppy is een geweldige pen, voor zowel nieuwe als oude gebruikers, want zelfs voor deze lage prijs ($ 7?!), beschikt hij over Platinum’s Slip ‘n Seal-technologie die voorkomt dat de pen uitdroogt. (Bekijk hier.)

  2. Caran d’Ache 849 Rollerball. Als vroege verkopen een indicatie zijn, heeft Caran d’Ache een hit in handen met de nieuwe 849 Rollerball, een versie met een grotere diameter van de 849 balpen. Je hoeft deze zelfs helemaal niet als rollerball te gebruiken, omdat hij de navullingen in Parker-stijl van je keuze accepteert.

  3. TWSBI Swipe Vulpen. Deze dingen waren zo populair in San Francisco dat ik uiteindelijk mijn demo-pennen moest verkopen. Ik heb zowel de Smoke als Prussian Blue-versies weer op voorraad in alle penpuntformaten, naast het volledige assortiment TWSBI-cartridges en flesseninkt.

  4. Giuliano Mazzuoli Nuovo ITALI Balpen/mechanisch potlood. Ik waardeer het praktische, en je kunt niet veel praktischer worden dan een balpen van hoge kwaliteit die wordt geleverd met drie verschillende kleuren vullingen EN waarmee je een mechanisch vulpotlood van 0,7 mm kunt verwisselen. Gooi een ontwerp in met historisch belang, en je hebt een product op maat gemaakt voor de Curated Shop. Volledige beschrijving hier.

  5. Veldnotities “Trailhead”-editie. Field Notes heeft onlangs hun nieuwste kwartaaleditie uitgebracht, een verbluffende combinatie van donkergroen en oranje met een linnen getextureerde omslag en ORANJE nietjes! De achteromslagen zijn voorzien van illustraties van de drie beroemdste routes van Noord-Amerika, de Appalachian Trail, Pacific Crest en de Continental Divide.

  6. Kokuyo Trip Book en Offset Book Hardcover Pocket Notebooks. Deze hardcover pocket-notebooks in lang formaat hebben een cultstatus ontwikkeld in zowel Japan als de Verenigde Staten, en nu kan ik zowel een dot grid-versie (het “Reisboek”) als een topgebonden “Offset” -versie aanbieden.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Jreculibus
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0